Accessoires

Naast akoestisch en thermisch isolatiemateriaal kunt u bij Belimat eveneens terecht voor allerlei accessoires.

Deze artikelen heeft u nodig om isolatiewerkzaamheden correct en efficiënt uit te voeren

Welke accessoires er ook nodig zijn, u treft het aan in onze groothandel. Kies bijvoorbeeld uit gipsvezelplaat, lijm, rubberplaatjes en sparrenverdikker. Gipsvezelplaten zijn sterk, maar ook geluidsisolerend en brandwerend. Het is op diverse manieren toe te passen in woningen en bedrijfspanden. Kortom: alles wat nodig is om een isolatieklus te doen slagen, treft u in onze groothandel aan. Op die manier wordt het voor u aantrekkelijk om bij ons uw aankopen te doen. Maar ook als particulier geniet u van een veelzijdig aanbod isolatieproducten en accessoires die van pas komen bij het opknappen van uw woning. Contacteer ons en ontdek onze accessoires.

Omschrijving

De Belimat-gipsvezelplaat is een gipsvezelplaat van hoge kwaliteit en fijne afwerking met een densiteit van minimum 1.250 kg/m³ van 10, 12,5 en 15 mm dikte.

Toepassingsgebieden

Als afbouwplaat, als muur- of plafondverdubbeling, in scheidingswanden, onder schuine daken, als industriële plaat.

Plaatsingsvoorschriften

De Belimat-gipsvezelplaat wordt vastgeschroefd met gipsvezelschroeven van minstens 45 mm lengte die zich automatisch infrezen in de gipsvezelmaterie op tussenafstanden van maximum 20 cm, op minstens 30 mm van de randen. De gipsvezelplaten zijn rechtkantig en worden onderling verlijmd met een PUeencomponentenlijmtube. Voor een akoestische ontkoppeling plaatst men tussen de platen en het gebouw een polyethyleenstrip of kit men luchtdicht af met een acrylkit of een luchtdichte tape.

Afmetingen en prijzen op aanvraag : maximaal 260 cm x 120 cm
Kleuren verkrijgbaar : grijswit , mediumgrijs of donkergrijs.
Minimale bestelhoeveelheden.

Product Universele PSA lijm voor het snel verlijmen van grote vlakke en moeilijke materialen. Lijm spuiten – Aandrukken – Klaar Verlijmen van zachte isolatiematerialenVerlijmen van plastic- en bouwfolieVerlijmen van polystyreen Volumes 500 ml

Toepassingsgebied

Permanent of tijdelijk verlijmen van alle vezelachtige, zachte en halfharde isolatiematerialen, minerale wol (steenwol, glaswol, ... ), spijkerflensdekens, technische isolatie (HVAC) Ideaal voor plastic- en bouwfolies, dampschermen, geotextiel, vilt en beschermingsmatten Perfect geschikt voor het verlijmen van geluidsisolatie bij ontdubbelde gemene muren (Partywall®, Rockfit®, ... Verlijmen van polystyreen EPS, XPS, Vlak verlijmen van PIR/PUR platen op elkaar Geschikt voor het verlijmen van akoestische isolatiematerialen: Noppenschuim, Accorub®, Silence Mousse®, ... Verlijmen van alumnium, textiel, kurk, papier onderling en op hout, metaal, beton (restvochtigheid < 5%), metselwerk, kalkzandsteen, silicaatsteen, pleisterwerk, ... Voor binnen en afgeschermd buitengebruik
rubbertplaatjes

Rubberplaatjes worden gemaakt van gerecycleerd rubber en worden vooral toegepast om contactgeluiden te dempen tussen planken en balken of onder de draagbalken van terrassen. Vermijd beschadiging van draagbalken op bestaande daken.en wordt ook buiten toegepast tussen balken en betonvloeren. Ook als noppenmat te verkrijgen voor onder chapes. Ze zijn universeel toepasbaar en zijn waterbestendig.

Eigenschappen

  • Densiteit Ca.650-750 kg/m³
  • Trekstrekte Ca. 0,3 N/mm²
  • Temperatuursweerstand -40°C tot +80°C
  • Rek tot breuk Ong. 45%
  • Dynamische stijfheid Ong.30 MN/m³
  • Brandklasse E- fl

Enkele afmetingen :

  • Rollen breedte : 70 mm-600mm-1200mm
  • Plaatjes : 65x65mm,300x300mm, 600x600mm

Alle andere afmetingen op aanvraag.

sparrenverdikker
Type Breedte cm Cellulose R-waarde Cellulose gewicht m² Prijs per Im euro
SV 12 17,4 4,7 8,9 kg 3,15
SV 18 25 6,6 13,5 kg 3,29
SV 22 29 7,6 16,8 kg 3,85
SV 26 33 8,7 19,1 kg 4,50
SV 30 37 9,7 22,2 5,90

Levering minimum 20 st x 2,50 m
Transport : forfait 50 euros
Levertermijn : 1 à 2 weken

BELIMAT PDB Spouwmuurborstel

Spouwmuurborstel Belimat spouwmuurborstels worden gebruikt als afbakening van de isolatie in de spouw bij het isoleren van spouwmuren.

Specificaties

Lengte +- 520 cm

Doorsnede 75, 100 of 150 mm Verpakking 20, 15 of 8 stuks per karton

Plaatsing

Door een schuin aangeboorde opening van +-25 mm wordt een ketting waterpas neergelaten in de spouw en onderaan terug door eenzelfde opening naar buiten gehaald. De ketting wordt bovenaan aan de borstel bevestigd aan de daarvoor bestemde lus, en door de spouw getrokken.

Maar ook als particulier geniet u van een veelzijdig aanbod isolatieproducten en accessoires die van pas komen bij het opknappen van uw woning.